Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 4 januari 2011

een nieuw begin , geeft moed en zin.....

Zo zijn we alweer gekomen aan de vierde dag van 2011.
Annemieke heeft de gang er al aardig in....
Want een nieuw begin , geeft moed en zin.
Zo mag ik dat zelf ervaren. Er is al opgepast op de kids, mensen geholpen in het huishouden, ben mijn kast een beetje aan het ordenen. Teveel spullen voor een te kleine kast, en zelfs al een leuk telefoonhoesje gehaakt.
Het beertje in mijn keukenkast kijkt vrolijk rond en ik hoop ook dit jaar met een opgewekt gemoed en gezondheid voor mijn gezin en familie te mogen zorgen...
Allemaal de vriendelijke groetjes,6 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Annemieke, nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik heb ook al flink geruimd de laatste dagen. Heerlijk weer eens een frisse bezem overal door.

Johanna zei

Ja wat gaat het snel he, alweer dag 4. Wat een schatje, dat lieve beertje.

Oma Nijn's Country Huis zei

nou Annemieke,jij heb er zin in,,doe maar voorzichtig,ik doe rustig aan hoor,goed jaar,voor jullie,,
groetjes oma nijn

Anoniem zei

Wat een vrolijk en opgeruimd berichtje! Leuke fotos heb je er bijgezet. Rood geruit blijft altijd zo'n leuke uittraling hebben!
Hier hebben we het oude ritme ook weer te pakken en ik vind het weer heerlijk en ben ook weer met frisse moed begonnen.
groetjes Danielle
Ps: ik reageer even anoniem, want op de manier vanaf mijn blog lukt het even niet!

Fabie zei

wat een hele mooie beer

carine zei

Annemieke, beste wensen voor 2011 en dat al je wensen uit mogen komen. Een hele mooie Beer!! Carine-Brugge http://patchworkstar.blogspot.be