Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 18 januari 2011

foto's kijken....

Afgelopen week heb ik weer eens wat scraps voor het familie fotoboek gemaakt.
Dat is ook zo'n werkje wat op de achtergrond raakt als je het niet bijhoudt.Eerst foto's printen, dan mooie bladen, stickers en al dat gesnor bij elkaar zoeken. Heel de tafel ligt vol, een leuke foto- opstelling maken , knippen en plakken.Als het klaar is kijk ik er met genoegen naar en ook altijd een beetje terug , en wat zie je dan.... wat gaat alles snel , kinderen en kleinkinderen worden groter en ouder en wij als ouders ook. Gelukkig als je als gezin een fijne band mag hebben en lief en leed met elkaar wordt gedeeld, dat is ook te zien op de foto's.


3 opmerkingen:

Johanna zei

Ja erg leuk, zelf doe ik er niet veel aan, bij mij blijven ze altijd op de computer staan. Vind het niet leuk werk.

Danielle zei

Leuk dat je dat zo gedaan hebt. Idd.leuk om dan eens terug te kijken naar het familieleven hoe iedereen ook verandert.
Koester het maar dat de familieband zo goed is.
Is niet overal zo!
groetjes Danielle

Aritha zei

Ik wordt heel zenuwachtig van foto's plakken. Je moet er veel tijd voor nemen en ik ben een beetje ongeduldig. Maar het ziet er mooi uit bij jou!