Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 10 januari 2011

wat deed ik in 2010.....

Ik was vanmiddag in mijn fotoalbum aan het bladeren en zag wat ik allemaal vorig jaar gemaakt heb. Het is van alles wat, haken, breien , borduren, naaien en kaarten maken. En dit is nog maar een stukje ervan....Het is wel allemaal een beetje bont van kleur, dat kenmerkt mij ten voeten uit, kleurig en fleurig.....


4 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Hihihi toen ik je collage zag schoot ik in de lach, het is volgens mij maar 20% van wat je vorig jaar gemaakt hebt, misschien nog wel minder, want als er een creatief is geweest in 2010 dan was jij het wel ;-)
Fijn door blijven gaan en ik geniet gewoon gezellig met je mee.

Groetjes
Ines

brigitte zei

Je bent er maar druk mee geweest.
En heerlijk van alle markten thuis.
Ga zo door zou ik zeggen.
Groetjes Brigitte

Grietje zei

Ik hoop dat dit jaar weer net zo creatief zal zijn ^_^

~THEA~ zei

Hallo Annemieke,

Als je het zo bij elkaar ziet is het wel veel he!

Maar ik weet zeker dat je misschien wel 10 van zulke collages kunt maken!!!Zoveel als jij maakt!

Fijn weekend, groetjes van Thea