Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 7 januari 2011

vogeltje aan hanger .....

Zo nu ga ik toch eerst eens even een logje plaatsen, gisteren kreeg ik het niet voor elkaar.....het is nog heerlijk vroeg in de morgen en ik heb deze dag geen verplichtingen, de eerste dag deze week.....het huis is aan kant en de koffie is gezet... wel ga ik zo meteen nog een taartje bakken voor het bezoek dat ik morgenavond krijg, het wordt een slagroomtaart met lekkere vruchtjes erop.
Vorige week was ik een lapje op de breimachine aan het breien, maar waar het voor was dat lukte niet, ook zonde om weg te gooien... toen heb ik er deze hanger van gemaakt, een lief hartje met daaronder een vogeltje, ik heb erop geborduurd met goudkleurig garen en aan het vogeltje belletjes gedaan... het is heel gewoon maar toch ook heel bijzonder, hoe het tot stand gekomen is....

5 opmerkingen:

THEA zei

Hoi Annemieke,

Wat leuk! gebreid heb ik er nog niet veel gezien. Dat is heel apart!!

Het vogeltje is ook gebreid?
Gewoon laten gebeuren, dan komen de leukste dingen tot stand. Dat zie je wel!

Fijn weekend, groetjes Thea♥

Aritha zei

Heel leuk! Jij bent zo'n handigerd.
Dat bakken van jou is een goed idee. Ik liep met m'n ziel onder de arm ( wat een uitdruking eigenlijk) maar nu ga ik gewoon wat doen. Ik ga bakken.

Dank je wel voor je lieve reactie op m'n blog. Ik was jou ook kwijtgeraakt. Maar nu op mijn nieuwe laptop sta je gewoon weer bij mijn favo's.

Danielle zei

Het is ook wel eens lekker om geen verplichtingen te hebben! Ik word er altijd een beetje getresst van als heel mijn week volgepland staat.
Leuk dat je van je gebreide lapje toch nog iets leuks heb weten te maken. Creatief hoor!
Weer iets gezelligs erbij voor in huis of geef je het weg?
groetjes Danielle
Ps: ik heb je een mailtje gestuurd

Johanna zei

Zo een heb ik ook van de restanten gemaakt. Alleen zonder vogeltje. Wel geborduurd. Ik vind die van jou een schatje met dat vogeltje, ga het onthouden.

het lieveheersbeestje zei

Lieve Annemieke,
Ik wens jullie een heel gezond en gelukkig 2011 toe!
Ik was al een poosje niet op je blog wezen neuzen, maar je hebt weer heel veel gemaakt en gedaan en leuke foto's gemaakt...
Gezellig om alles te lezen hoor, groetjes Mama Lieveheersbeestje.