Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 14 juni 2011

applicaties haken....

Gisteren wat zitten haken. Buiten geen weer, lekker binnen gezeten. Gelukkig heb ik altijd wat te doen. Zoals dit leuke haakwerkje. Het zijn applicaties gemaakt naar een patroontje en pakketje van het Kruidvat.....Vrolijke kleurtjes en kunnen overal op gebruikt worden, bv op een zelfgemaakte tas, adresboekje, bloes, trui , rok, schort. Ik zie het wel... ik denk dat ze al een bestemming hebben , dochterlief zou ze wel willen gebruiken voor haar eigengemaakte creaties. Nog maar verder haken dus....Groet van CREA ANNEMIEKE

5 opmerkingen:

Danielle zei

Oh wat leuk geworden en lekker fleurig. Daar zou ik ook wel raad mee weten!
groetjes Danielle

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ziet het er weer vrolijk uit bij jou.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

leuke vrolijke kleurtjes annemieke
vandaag lekker warm buiten hier zal bij jullie ook wel zo wezen denk ik kom je binnenkort nog op de koffie ? of ga je al snel op vakantie nou dat hoor ik nog wel ik ben kaarten aan het maken met een rand van gekleurd garen best moeilijk . gr.maartje.

Cosy and Cute zei

Ik begrijp wel dat jouw dochter deze werkjes graag wil hebben!!!!!! Ze zijn nu al leuk maar je kan er natuurlijk ook nog van alles mee opleuken. Ik denk dat je kan verder haken tot je een ons weegt, hahahaha.
Groetjes,
Karin

Aritha zei

Lekker vrolijk!