Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 4 juni 2011

hoe ik me vermaak.....

Wat is het heerlijk om met deze mooie dagen te fietsen en te wandelen.Afgelopen dagen hebben we dat samen dan ook veel gedaan.Vandaag zijn we naar Hoek van Holland geweest, de pier helemaal afgelopen, best een heel stuk en dan die harde wind. De haren in de war en de gezichten lekker bruin. Dan smaakt een visje natuurlijk verrukkelijk daarna.Maar als ik thuis kom ga ik gauw weer handwerken, ik ben helemaal weg van dat werken met die kleine lapjes, patchwork genaamd. Ik heb al leuke dingen dingen gemaakt, die hoop ik de volgende keer te laten zien. Die moeten nog in stijl gefotografeerd worden......
Mag ik iedereen een goede zondag toewensen met de hartelijke groetjes van Annemieke......

2 opmerkingen:

Johanna zei

Het waaide inderdaad stevig, heerlijk genieten samen. En lekker een visje eten. Mmm. Een heel fijne zondag ook voor jou en je man.

Danielle zei

Wat een mooie foto's weer. Ik geloof graag dat je genoten hebt. Gezellig hoor zo met zijn 2en.
groetjes Danielle