Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 8 juni 2011

I LOVE COOKING......

Uit het pakketje van de cursus patchwork en quilten deze zachte ovenwant gemaakt.Leuk werkje om te doen met een prachtig resultaat. Staat smaakvol in de keuken. De stofjes en het patroon maakte het me gemakkelijk om het te maken. Dat vind ik nou zo fijn. Er op geborduurd I LOVE COOKING , nou dat is geen leugen hoor!!!
Op naar het volgende werkje....
Vandaag genoeg te doen, wat huishoudelijke taken en nog een taartje bakken voor de visite die we vanavond krijgen, strijken .....eigenlijk verveel ik me nooit.....
GROETJES VAN CREA ANNEMIEKE

5 opmerkingen:

Johanna zei

Weer erg leuk en ook zo consuminderig want je zou het mooi uit oude overhemden kunnen maken. Heel mooi en I love cooking all so much, have a nice day. Groetjes van Johanna.

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie ovenwand heb je gemaakt en vervelen is haast onmogelijk bij jou.

Groetjes
Ines

Miriam zei

Wat een leuke ovenwant!!! Enneh: strijken moet ik ook nodig doen, maar ik moet eerst een nieuw ijzer kopen: het mijne is door de (nieuwe) poes op de tegelvloer gegooid.....................duur katje hoor ;)

Groetjes
Miriam

Danielle zei

Wat een mooie ovenwant. en ik lees het wel weer:je blijft een bezig bijtje! Nog een prettige dag gewenst.
groetjes Danielle

Daniƫlle zei

Wist niet eens dat Lekturama nog bestond! Ziet er leuk uit joh, dat je er maar veel lekkers mee mag maken! Mooie avond, liefs, Daniƫlle