Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 11 juni 2011

volkstuinbezoekje.....

Als ik mijn ouders een bezoekje breng en het komt zo uit ga ik altijd met mijn pa even bij zijn volkstuintje kijken. Vroeger keek ik er nooit naar, toen hadden we een grote tuin bij ons huis met bloemen en groenten, aardappels, appels en peren aan de bomen. Geweldig..... Nu bekijk ik het anders, want ik eet een beetje mee uit de tuin. Ik heb zojuist heerlijke kippensoep gemaakt en het vlees staat te sudderen in de pan, van dat ouderwetse draadjesvlees.Allemaal voor de Pinksterdagen die aanstaande zijn. Voor ons kerkelijke dagen , mijn man als ouderling en ik als organiste. Mag ik een ieder goede dagen toewensen,
Met een vriendelijke groet van Crea Annemieke

4 opmerkingen:

~THEA~ zei

Hoi Annemieke,

Wat fijn om dat zo samen te kunnen! Heerlijk!

Och ja, hoe ouder we worden, hoe meer we aan andere dingen waarde gaan hechten!!

Een heel fijn Pinksterweekend.

Groetjes Thea♥

Johanna zei

Heerlijk dat je er nu van geniet. Ziet er geweldig uit. Jullie ook een heel fijn weekend.

Marja zei

Wat fijn zo bij je pa op de tuin,Dat kan lang niet iedereen zeggen.

Een groet van Marja

Jolanda zei

Dat deed ik ook altijd toen mijn vader nog een tuintje had. Hij hield het altijd keurig bij. Nu nog kan ik erg van genieten als ik door onze tuin loop, en ik denk dan aan de vele goede momenten met hem.