Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 22 juni 2011

schaapskooi bezoeken.....

Gisteren hadden we ons jaarlijkse uitje met de vrouwenvereniging. Een hele gezellige dag!We gingen de schaapskooi in Ottoland bezoeken. Hartelijk werden we verwelkomd met koffie en appelgebak, er volgde een verhaal en een film over het reilen en zeilen van een schaapherder met zijn kudde..... we zagen een hele vacht van een geschoren schaap, Schoonerbeker-ras. We gebruikten de lunch in de gezellige boerderij met echte Herderssoep.mmmmmm. En 's middags zijn we de herder op gaan zoeken in de buurt en hebben echte demonstraties gezien. 7 dagen per week loopt deze herder met zijn kudde en zijn Border Collies. Dicht bij de natuur, in regen en wind, droogte en zonneschijn. We zijn nog met hem op de foto gegaan en toen weer richting huiswaarts....... , waar we met elkaar nog pannenkoekjes gebakken hebben.
.....

3 opmerkingen:

Aritha zei

Ziet er uit als een gezellige dag! Wat voor ingredienten had die herderssoep?

Johanna zei

Leuke dag vast. Ik hou zo van Border collie's. Vind ze geweldig mooi en intelligent. Ja, wat zit er in herderssoep? Toch geen schapevlees?
Alhoewel dat erg lekker kan zijn. Fijne dag nog.

Anoniem zei

leuk annemieke dat je er ook geweest bent al die schapen die je ziet en dan door twee honden de goede richting gaan knap vind ik dat .was het nog goed weer daar ?de laatste tijd is het niet veel met de temperatuur. maar ik las dat het maandag tropsch kan worden dat hoeft voor mij ook niet hoor. gr.maartje.