Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 3 juli 2012

busreis naar Normandië gemaakt.....

 Hallo beste lezers,
Daar ben ik weer .... terug van weggeweest. Vorige week een busreis gemaakt naar Normandië en Bretagne.... Geweldig veel gezien en genoten.... Dat kan je wel aan ons zien! De eerste vakantieweek is zodoende alweer om..... Hartelijks Annemieke

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Annemieke, wat heerlijk, de gezelligheid spat er vanaf!

Willy zei

Hej Annemieke, fijn dat jullie genoten hebben van de reis. Een bestemming waar ik ook wel eens een kijkje zou willen nemen. Mooie collage. Geniet nog van je vrije weken.
Lieve groet,

Lida zei

Wat een heerlijke trip! Duidelijk genoten! Fijn weer gezond en wel thuis, geniet van de rest van jullie vakantie, groetjes
Lida

Anoniem zei

zo lekker gezellig uit geweest
mooi daar he ik ben er ook geweest en als je mooi weer hebt is het er prachtig maar het schijnt er veel te regenen wij hadden het toen best warm vandaag bij de tenella plas wezen wandelen met to dus vlak bij je geweest . groetjes maartje.

Danielle zei

Ik mistte je dagelijkse blogjes al....maar zo te zien hebben jullie het heerlijk gehad! Lekker hoor.

Janny, Especial and More zei

Normandië en Bretagne zijn prachtig en er valt veel te zien! Fijn dat jullie genoten hebben.

wilma zei

Miste je blog en dacht:die zijn er lekker even uit.Fijn dat jullie hebben genoten.
Groet,
Wilma