Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 31 juli 2012

de tuin van een 84 jarige mevrouw......

 Gistermiddag heb ik een bezoekje gebracht bij een oude mevrouw van 84 jaar, gezellig om weer met elkaar te praten en samen lekker thee te drinken.... het mooie van het verhaal vind ik dat ze nog zelfstandig woont in een vrijstaande woning met deze prachtige tuin.(is nog maar een gedeelte) Ik ga nog wat doen..... Annemieke

6 opmerkingen:

Johanna zei

Prachtig zeg, ziet er heel gezellig uit. Doet ze dat nog helemaal zelfstandig dan is het zeker een dikke pluim waard. Fijne dag.

Marjan zei

Hoe is het mogelijk!

Vriendelijke groetjes, Marjan

bycobi zei

O wat een mooie en gezellige tuin!

Bedankt ook voor je lieve berichtje op mijn blog (merk dat ze door de vakantie wel erg lang worden...) en inderdaad mijn geloof en kerkgang zijn erg belangrijk voor mij. Zelfs in deze vakantietijd kan ik mijn batterijtje weer helemaal opladen in de kerk

Anoniem zei

mooie pioen rozen staan opzij zijn die uit eigen tuin. je bent zo te zien in vierpolders geweest.
gezellig he en wat ze nog allemaal presteerd voor arme kinderen maakt ze schoendozen met aangeklede poppen er in en doet er nog van alles in zag ik laatst. gr.maartje.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een schitterende tuin en geweldig dat ze nog zelfstandig woont.

Groetjes
Ines

Angeline zei

Wat een prachtige tuin en zo knap dat ze nog zelfstandig woont,ik had oo zo'n zeldzaam koppel tegenover me wonen,man en vrouw beiden al in de 90 en deden alles nog zelf en er netjes en verzorgd uit zien elke dag...samen nog een wijntje sávonds en dansen bij een kaarsje samen in de woonkamer,helaas is haar man vorig jaar overleden,maar mijn overbuurvrouw blijft op dezelfde voet doorgaan...knap hoor.Een zeldzaamheid tegenwoordig toch?

groetjes
Angeline