Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 20 juli 2012

tuin-posters van Action

 Bij Action kocht ik pas deze mooie tuin-posters..... natuurlijk koos ik voor een landelijke uitstraling, daar ben ik helemaal weg van.... weerbestendig en kleurecht stond erbij... laten we dat hopen..... voor de prijs hoef je het niet te laten ... wel of je er plaats voor hebt..... staat enig!
Mooie dag Annemieke

4 opmerkingen:

Johanna zei

Die zie ik hier in de buurt ook wel. Ook op die saaie grijze containers zie ik ze. Hier op de buurt 1 met allemaal katten. Fijne dag.

Marjan zei

Wat een mooie posters, fleuren de boel leuk op!

Daag Marjan

bycobi zei

Die koeien heb ik ook!
Voor moederdag gehad omdat mama van koeien houd....
Ga de mijne waarschijnlijk morgen ophangen omdat we dan de nieuwe schutting hopen te plaatsen

Anoniem zei

bij de action heb ik er vijf gekocht 3 heb ik er zelf en 2 bij anita staat heel gezellig ik heb schapen, klaprozen en ook een landschaps gezicht bij mijn buren hin g die vorig jaar al en is de winter goed doorgekomen buiten groetjes maartje.