Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 14 januari 2013

de winter is gekomen.....

 Het is winter geworden... vorst en sneeuw! Mooi als je binnen zit ,het wordt anders als je erdoor moet.... Snel wat foto's gemaakt, buiten en binnen.
Buiten is het winter, binnen al een beetje voorjaar! Dat is genieten! Annemieke

5 opmerkingen:

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Vind jij het leuk de winter? Ik totaal niet. Zit gewoon te tandhakken naar het voorjaar. Maar als ik het weerbericht mag geloven gaan we voorlopig nog wel even wat tegemoet. Vannacht in ieder geval een hoop sneeuw. Mijn kipjes maar naar binnen gehaald. Ha, ha, slaapt de bazin ook wat lekkerder. Ruik dan toch maar liever je mooie voorjaarsbloemen binnen. Fijna avond! Lieve groet, Marja

Bonsai Café NL zei

Bij ons in Leiden is het ook flink wit! Heerlijk weer zo koud en droog.

bycobi zei

o hier is nog geen sneeuw te zien. Eigenlijk vind ik alle seizoenen wel wat hebben..... mooi hoor!

Betsy zei

Mooie foto's heb je weer gemaakt.
Wij hadden zaterdag al een mooi laagje sneeuw liggen. Ik ben benieuwd of wij (in Drenthe) nog sneeuw krijgen. Koud is het in ieder geval wel, maar ook mooi. Dit is tenminste echt winter!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

GRANNY'S HOUSE zei

Mooi foto's, gelukkig komt na de winter de lente, kan niet wachten ;-)

Groetjes
Ines