Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 4 januari 2013

Je zou het gezien moeten hebben!

Dag lieve lezers,
Hier mijn eerste berichtje in 2013... een gelukkig en creatief jaar toegewenst! Een nieuw begin geeft moed en zin.  En oei, wat heb ik het al druk gehad! Een paar logeetjes die mijn huis omtoverde in een speelpaleis... en het gekke is ik kan  er geen foto van plaatsen, dat vertikt mijn blog. Ik kan overal uit uploaden behalve uit mijn  afbeeldingen. Vreemd maar het zij zo! Nou om verder te gaan, de rust is weergekeerd en het huis weer netjes en de vakantie om!
Hartelijke groetjes Crea Annemieke

3 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Jij ook een gelukkig en gezond 2013.
Hier wordt nog gelogeerd, gisteren de 17 jarige kleinzoon, nu de 11 jarige kleindochter, dus drukte valt mee.

Groetjes
Ines

Betsy zei

He, wat vervelend dat je geen foto's kunt plaatsen. Er schijnen meer gebruikers van Blogger last van te hebben. Als je de foto's plaatst in Picasa schijnt het wel te kunnen.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Rennie zei

Geen foto's dat is jammer, maar gelukkig wel de afbeeldingen in je hoofd en die kan niemand wissen. Een goed 2013 gewenst.