Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 16 januari 2013

mijn mooie ingebreide wanten!

 Wat komen ze nu goed van pas.... deze mooie gebreide grolse wanten.... ik heb dit setje van de zomer op de rommelmarkt gekocht voor 50 eurocent.... ik heb zelf ook  weleens zo;n setje gebreid en je wilt niet weten hoe moeilijk dat was.... Ik ga ze aantrekken en een ommetje maken in de heerlijke koude winterzon! Dag allemaal, Crea Annemieke

4 opmerkingen:

Anoniem zei

die heb ik ook gebreid op de ulo school dus lang geleden maar ik ben ze nu kwijt lang heb ik ze bewaard rood met geel en groen was best moeilijk .alles nog is na gekeken maar ik denk dat ze naar roemenie zijn gegaan die arme mensen daar heben zo'n gebrek en nog veel meer kou als hier nu.de buurman zei dat het nu min 25 gr.is.

Anoniem zei

vergeet mijn naam kan je gaan raden ik woon in de wilhelminalaan. doei.m.

ivoorwit.blogspot.com zei

Mooie wanten. En nu extra lekker voor je handen.
Grolse wanten hebben een goede naam wat dat betreft. En die prijs, een koopje!
Groetjes, Thea

Willy zei

Wat bofte je ermee, voor 50 cent.
Die kwamen goed van pas.