Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 8 oktober 2010

Degelijke Barbie....

In mijn bezit gekomen deze Barbie, gekocht op de bekende r..... markt.Niet eens zo mooi, maar wel apart....Ik heb het vermoeden dat het een bepaalde klederdracht is.... wel een rouwdracht...zo somber.
Het is dat ze zo'n lief gezichtje heeft en ik haar voor 50 eurocent mee mocht nemen.

4 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een schatje en wat mooi gemaakt, die had ik ook niet kunnen laten liggen.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Annemieke, wat zijn de Kitty's mooi die Rosa Nell van je hebt gekregen.

Fijn weekend, Riek.

mvandersmient zei

hallo annemieke heb jij al een mannen barbie hier is een winkeltje en die verkoopt kleding en poppetjes van barbie ook mannen heb ik gezien .en kinderkleding schooon gewassen kan je het er brengen en dan proberen ze het te verkopen een deel v.d.winkel en de andere helft v.j. gr.maartje.

Johanna zei

Het leven bestaat niet alleen uit plezier daar hoort deze mevrouw in rouw stemming ook bij. Ik vind haar heel stemmig gekleed maar wel mooi gedaan. Fijne avond.