Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 12 oktober 2010

NIEUWE AANWINST.....

EI, EI , EI WAT BEN IK BLIJ.....
EEN PRACHTIG SCHILDERIJ GESCOORD OP DE ROMMELMARKT.....
ALLERLEI VERSCHILLENDE SOORTEN EIERDOPJES GEBORDUURD MET VROLIJKE KLEURTJES....HET HEEFT OOIT EENS IN EEN BLAD GESTAAN WANT IK HEB ER ZELF OOK VERSCHILLENDE GEBORDUURD VOOR EEN SCHOONZUSJE DIE EIERDOPJES SPAARDE. MAAR DAT IS MISSCHIEN WEL 20 JAAR GELEDEN.... EN NU WORDT HET MIJ KANT EN KLAAR , INGELIJST EN AL AANGEBODEN VOOR TWEE EURO....DAAR HOEF IK NIET LANG OVER NA TE DENKEN.... ALLEEN NOG EEN PLAATSJE AAN DE MUUR DAT GAAT WELLICHT NOG EEN PROBLEEMPJE WORDEN, MAAR DIE ZIJN ER OM OPGELOST TE WORDEN, TOCH!!!!6 opmerkingen:

Johanna zei

Mooi voor pasen kan je eens een lijst wisselen. Ik zag deze week bij de kringloop ook een hele mooie die was ook erg mooi ingelijst in een passepetout, maar ik denk dat borduur ik toch liever zelf.

GRANNY'S HOUSE zei

Ik moet toch ook eens vaker naar de kringloop.

Groetjes
Ines

het lieveheersbeestje zei

Wat mooi! En dan te bedenken dat er iemand zó veel werk aan heeft gehad....zonde dat zoiets dan bij de kringloop of rommelmarkt beland he? Gelukkig heeft het nu weer een 'baasje' die er goed voor zal zorgen!
Groetjes van mama lieveheersbeestje.

lut zei

Annemieke, wat mooi! Dit is een goed idee om eens zelf te maken. Ik verzamel namelijk ook eierdopjes.

Anna Martijne zei

Ook dat krijgt een mooi plaatsje bij jou in huis, daar ben ik van overtuigd.

Anoniem zei

slecht te lezen die gele letters