Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 6 oktober 2010

voor de geef.....

Gisteravond nog een paar kleine kadootjes gemaakt....

De borduurtjes had ik al een tijdje geleden gedaan, maar nu heb ik er iets leuks van gefreubeld....het zijn kleine geurzakjes geworden, versierd met kant en band en er nog een lief tekstje opgeborduurd. Het ruikt heerlijk, want ik heb er een groot stuk zeep ingedaan. Klaar om weg te geven
5 opmerkingen:

Anna Martijne zei

Dat zijn leuke geurzakjes geworden!
De ontvager zal er zeker blij mee zijn.

Hennie zei

Annemieke, over een tijdje ben ik jarig.......(grapje natuurlijk) Het is erg leuk geworden! Hoe gaat het met het haakwerkje? De poppen zijn ook mooi geworden!
Groet, Hennie

THEA zei

Hoi Annemieke,

Wat leuk, die geurzakjes!
Jij doet er een stukje zeep in?

Dat kan natuurlijk ook. Ik heb ze gevuld met vulwatten en er lavendel bij gestopt!

Kan allebei he!!

Fijne avond,ik ben een taart aan het bakken. Morgen word onze oudste kleinzoon 8 jaar.Daar hoort een taart bij, vind je niet?

Groetjes Thea

Johanna zei

Ziet er heel gezellig uit, ik ben nog wel even zoet met mijn tafellaken. Gezellige avond.

crealientje zei

wat zijn ze leuk!