Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 26 oktober 2010

op een eiland......

Daar ben ik weer......Vorige week in de herfstvakantie samen met Ron een midweekje naar Ameland geweest.... wat een prachtig eiland, maar wat ver om er te komen bij ons vandaan..... we hadden ook echt een eiland-gevoel....van alles gedaan tussen de buien en de zonnige momenten door....de vuurtoren beklommen, een boottocht gemaakt naar de robben-zandplaat, het juttersmuseum bezocht, met de strandexpress langs het strand gereden naar een natuurgebied....nu ben ik weer aan het werk, al twee dagen andere mensen aan het helpen en bezoeken en tussendoor ben ik een mooi foto-album aan het maken van ons fijne uitje.......


5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Mooie foto,s laat je zien Annemieke, prachtig zo met je trui en je mooie haar aan het strand. Jorrit is dolgelukkig met zijn jeweetwel....je had hem geen groter plezier kunnen doen, hartstikke lief van je!Hoe is het met je speldenkussen......

hartelijke groetjes, jeannet

Johanna zei

Mooie foto's. Ik val ook voor die mooie trui. Staat je perfekt. Naar Friesland is inderdaad een eind rijden. Ameland is mooi maar ook de andere eilanden. Schiermonnikoog is ook prachtig en bijna autoloos.

lut zei

Ik dacht ook dadelijk : wat heeft Annemieke een mooie trui aan. Fijn dat jullie zo genoten hebben

Danielle zei

Wat heerlijk zeg een midweekje ertussenuit. Dan kan je weer even helemaal opladen. Mooie fotos heb je ervan neergezet.
groetjes Danielle

Carin zei

Hihi ... ik kwam even kijken of er ook een mooi speldenkussen te bezichtigen was van de swap. Ik heb in elk geval genoten !!