Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 9 november 2010

daar ben ik weer......

Zo, eindelijk weer eens een berichtje van mij....
Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze ongerust waren dat ik niet meer met mijn blog bezig zou zijn...nou gedeeltelijk waar natuurlijk, want het is er de laatste tijd flink bij ingeschoten....
Eerst door de herfstvakantie, daarna omdat de computer stuk was en we een week zonder gezeten hebben. Dan wil je aan de gang gaan en is alles toch net een beetje anders, dat zat allemaal niet mee.
Maar goed ik ga mijn best weer doen....
Vorige week ben ik met mijn borduurmachine bezig geweest, het is maar een hele eenvoudige maar ik ben er reuze blij mee.
Een stapeltje hand- en theedoeken versierd met mooie borduursels.
Ook moest ik nog een kadootje maken voor een tante die 50 jaar getrouwd was, dat is een prachtige baddoek geworden met een rozen-borduur erop, in kruissteekjes.....ze was er verheugd over en ik kreeg drie dikke zoenen...
Fijne dag en de groetjes ....


6 opmerkingen:

THEA zei

Hoi Annemieke,

Fijn dat je er weer bent! Ik had je al gemist!

Soms heb je dat idd, ben je druk met wat anders! En de tijd vliegt, dat sowieso!

Maar nu kunnen we weer van je leuke maaksels genieten???

Fijne week, groetjes Thea

Johanna zei

Blij dat je er weer bent want ik had je ook al gemist. Mooi werk heb je weer gemaakt voor 3 zoenen. Geweldig!

Danielle zei

Dat blijft nog een wens van mij: een borduurmachine! Dat vind ik zo leuk dat je dit soort cadeautjes kan maken. Leuk die roosjes in een kruissteek.
groetjes Danielle

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lief cadeautje voor je tante en ik had je ook gemist.

Groetjes
Ines

Gerda Hartman zei

Ik had je ook al gemist. Gelukkig geen ziekte of zo, nou ja, een zieke computer dan. Heerlijk hé de borduurmachine. Mooie handdoek.

Anna Martijne zei

Hier nog iemand die je heeft gemist. Begon me ook al af te vragen of je ziek was geworden, maar gelukkig lag het "maar" aan de computer.
Fijn dat je er weer bent, ga me weer verheugen op mooie blogjes van jou.

Groeten,
Anna Martijne