Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 29 november 2010

ADVENTSKALENDER

DE ADVENTS-KALENDER HANGT WEER OP.....
ADVENT IS EEN OUDE CHRISTELIJKE TRADITIE.
DE ADVENTSTIJD, DIE 4 ZONDAGEN VOOR KERST BEGINT, STAAT IN HET TEKEN VAN DE VOORBEREIDING OP HET KERSTFEEST EN DE VERWACHTE KOMST VAN JEZUS CHRISTUS. DE TERM KOMT VAN HET LATIJNSE WOORD ADVENTUS , DAT 'KOMST'BETEKENT.
IK HEB DEZE KALENDER GEMAAKT VAN EEN WOLLEN STOF EN AFGEBIESD MET EEN KERSTSTOF.HET PATROON HEEFT OOIT IN HET BLAD LANDLEVEN GESTAAN. IK DOE ER GEEN PRESENTJES IN MAAR STRAKS MIJN KERSTKAARTEN......5 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Wat een leuk idee. Dat ie maar lekker vol mag komen.

GRANNY'S HOUSE zei

De mijne is in beslag genomen door mijn kleinzoon van 15, die heeft hem het hele jaar in zijn kamer hangen.

Groetjes
Ines

Johanna zei

Leuk idee om er de kerstkaarten in te doen. Zijn soms ook kleine pakjes. Fijne dag.

DEKAKADO zei

Wat een mooie.
En spannend wat er in zit of gaat komen.
Inderdaad ook leuk voor kaarten.
Leuk, dat je mij ook bent gaan volgen op mijn blogs.
Groetjes, Marleen.

quilting Jeannet zei

Leuk Annemieke, doe je niet iets in elk vakje voorr Sophie ? een mooie spreuk ofzo, met een dropje....kinderen vinden het zo leuk, Wij hebben de adventster hangen, de Anna Berger dventster, handgemaakt in Duitsland, ik vind het een heerlijke tijd nu.

Gropetjes, Jeannet