Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 12 november 2010

consuminder fotoboek

Dit is mijn fotoboek geworden van de Amelandse herfstvakantie...althans de buitenkant. Het is gemaakt van een plakboek van de rommelmarkt, op de voorkant heb ik grappige hondjes geplakt. die ik in de vakantie heb geborduurd.Dat was ook al een compleet pakketje van de rommelmarkt.Eromheen heb ik scrap-papier geplakt. Zo toont het toch leuk...
In het boek heb ik op creatieve wijze mijn foto's geplakt versierd met papier, lintjes, stickers, band en kant... Dat zal ik ook nog eens laten zien.
fijne dag met de groetjes van
C R E A A N N E M I E K E

4 opmerkingen:

THEA zei

Een goed idee Annemieke!

Het ziet er nog leuk uit bovendien!

Die hondjes heb je leuk geborduurd meid, jij kunt ook niet stilzitten he!Ik ken er meer van dat soort!!

Vorr nu een heel fijn weekend, groet Thea

Gerda Hartman zei

Dat is dan dubbel genieten met zo'n zelfgemaakt album. Heel leuk.

Johanna zei

Foto's plakken doe ik eigenlijk nooit. Rot werk, sorry. Maar je hebt er toch een prachtig album van gemaakt, wat een schattig borduurwerkje. En allemaal van de rommelmarkt. Eigenlijk een rot woord vind je niet. Het is toch geen rommel, kunnen we niet een ander woord verzinnen voor die geweldige handelswaar.

Daniƫlle zei

Heb even bijgelezen en zag dat jij ook computerproblemen hebt gehad. Maar goed dat we ons niet hoeven te vervelen he, hobbies genoeg, je hebt weer een heleboel leuks gemaakt! Mooi weekend, liefs, Daniƫlle