Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 24 november 2010

het ruikt lekker....

Zo wat is Annemieke vandaag allemaal aan het doen?
Allereerst vanochtend begonnen met bakken. Een lekker witbroodje en een kruidcake.
Gisteren bij het keukenkastjes opruimen vond ik deze leuke bakvorm en direct maar weer eens gebruikt. Het ruikt heerlijk!!
Terwijl hier het huis opgeruimd en nog wat administratie gedaan.Gaat ook altijd veel tijd in zitten. En nu schijnt de zon hier gezellig, voor zo lang het duurt, want een uur geleden heeft het nog gehageld.Koud is het ook, maar dan kijk ik in mijn kast en zie ik van die heerlijke warme wintertruien liggen dus......
Vanmiddag ga ik even snuffelen op mijn woensdagse rommelmarktje en boodschapjes doen. En dan verder met mijn werkjes op de borduurmachine voor een kleine bestelling .
dag allemaal .........7 opmerkingen:

Annet Kaman zei

Hallo Annemieke, ik kan het bijna ruiken! Ben afgelopen weekend ook eens weer aan het bakken geslagen (was jaren geleden). Ik heb trouwens een nieuwe blog erbij (zie de bestaande)

Danielle zei

Die kruidcake ziet er heerlijk uit!
En tsja het is koud weer, maar het heeft ook wel weer iets! Ik vind het altijd weer een gezellige tijd.
Nog een prettige dag,
groetjes van Danielle

Johanna zei

Ja dat ruikt altijd heerlijk. Zo'n vorm heb ik ook. Eigengebakken brood smaakt ook altijd.
Hier wel regen maar vanmorgen eerst was het lekker zonnig.

GRANNY'S HOUSE zei

Mmmmmmmmmmm maar dat ziet er goed uit.

Groetjes
Ines

lut zei

Je cake ziet er heerlijk uit. Hier is het winters weer. Hagel, regen, smeltende sneeuw en vannacht plots een hevige donderslag.

Anna Martijne zei

Leuk is dat he, dat bakken.
Dat ga ik dit weekend ook maar weer eens doen, gezellig samen met mijn dochter. Ze wil heel graag pepernoten bakken, de mix heb ik er al voor in huis. Misschien ga ik ook nog wel een rozijnenbrood bakken, zo ontzettend lekker zo'n zelfgebakken brood.
Hier nog niks te bekken van winters weer, gisteren zonnig weer gehad en lekkere frisse kou.
Vandaag wel grijs buiten, maar al gehoord op de radio dat winters weer hier nog op zich laat wachten, misschien alleen nachtvorst.

jan van egmond zei

Hoi ma wat een lekker taartje
ik wil wel dat je me volgende keer belt als je er een maakt want dan kom ik ff een stukje proeven groetjes van jan