Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 20 november 2010

een beetje druk.....

Vanmiddag toen de ik heerlijk buiten aan het werk was in de tuin bedacht ik dat er nodig een berichtje geplaatst moest worden....er is een hoop werk te doen in en om het huis en daar ben ik toch wel heel de week mee bezig. Heb nieuwe oppaskids erbij en een jongen die een keertje extra tussen de middag komt eten, en echt ik merk het , er komt gewoon niet zoveel creatiefs uit mijn handen.Nu hoeft het natuurlijk niet altijd zo te zijn , ik ben met de kinderen ook veel bezig. Vooral spelletjes doen is heel favoriet. Ik neem maar zo het komt.Ik besef dat het toch allemaal maar tijdelijk is....
Dinsdag was ik een ochtend bij kleindochter Sophie op school, om te komen kijken, dat vond ik heel erg leuk. Ook met de kinderen spelen en samen zingen. Het was een echte verrassing voor mijn lieve SOPHIE. Ik zei tegen mijn dochter"ik zou zo voor de klas willen staan". Gisteren ben ik met dochter Astrid een daagje weggeweest, naar Ikea en Intratuin. Ontzettend gezellig zo samen, lekker een ontbijtje bij Ikea..... hoe krijgen ze het verzonnen!!! Zweedse servive.
De zeepketting op de foto heb ik van een kennisje gehad , omdat ik haar geholpen had. Zo het is toch nog een heel verhaaltje geworden......
MAG IK IEDEREEN EEN GOEDE ZONDAG TOEWENSEN4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik dacht ook al...les zo weining van Annemieke...het was heerlijk in de tuin he, wij hebben ook bladeren geharkt en opgeruimd, het was zulk lekker weer, en ik heb nog een snoepkrans gemaakt, gezien ergens op een blog, jij zou het vast verspilling vinden.....snoepjes en kruidnootjes op een strokrans lijmen, maar lkeuk is het wel.

groetjes, fijne zondag, Jeannet

GRANNY'S HOUSE zei

Gewoon de dingen doen die langs komen en verder niet.
Jij ook een fijne zondag.

Groetjes
Ines

Johanna zei

Een mens kan ook niet alles he. Je doet nuttig werk dat mag ook wel eens gezegd worden. Mooie zeepketting, leuk idee om ook eens te maken om kado te geven.

Willy zei

Zo vliegt de tijd op een dag ook snel om. Ik ben aan het borduren en haken, maar het haakwerk pak je toch tussendoor sneller even op dan borduurwerk.
Mooie zeepketting heb je gekregen.
Fijne week,