Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 27 november 2010

leuk- Borduren!.....

In de afgelopen week heb ik erg veel plezier gehad in het borduren met de borduurmachine. Het gaat me steeds gemakkelijker af. Ik heb deze machine, een Brother PE 150, al een paar jaar, ooit eens voor een koopje gekocht, maar ik heb nieuwe borduurkaarten via Marktplaats gekocht. En dat is nou zo leuk, grotere patroontjes, een heleboel verschillende onderwerpen. Vorige week heb ik bij Ikea textiel gekocht en daar heb ik dit meegemaakt. Het is een klein bestellinkje voor iemand.Ik heb er nog meer van geborduurd maar dit is zo maar een indruk.
Ik wil iedereen een fijne zondag toewensen, en jullie allemaal bedanken voor het lezen en bekijken van mijn blog......


6 opmerkingen:

Johanna zei

Leuk Annemieke, zelf download ik altijd patronen, via internet.
Fijn weekend.

Sylvia zei

Wat leuk! Dan krijg je toch wel kriebels om ook eentje aan te schaffen.
Mooi hoor!

groetjes Sylvia

Daniƫlle zei

Schattige slabbetjes heb je gemaakt joh!! Prima dat textiel van Ikea he?! Mooie zondag alvast! XXXD

Danielle zei

Dat is van mij nog een grote wens: een borduurmachine. Lijkt me zo leuk, ook voor kraamcadeautjes. Maar ja een mens moet wat te wensen houden he.
Leuk die slabbetjes zo met die borduurtjes.
Ik wens je ook een goede zondag toe.
groetjes van Danielle.(Nog een Danielle!)

GRANNY'S HOUSE zei

Bij mij staat er ook een op de verlanglijst en daar zal hij voorlopig nog wel even staan ook.

Groetjes
Ines

Gerda Hartman zei

Dat is bij mij de machine waar het al weer bijna 12 jaar geleden mee begonnen is, het machinaal borduren. Inmiddels al twee keer een andere gekocht, maar nog steeds even veel plezier in het borduren. Leuke slabben.