Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 15 november 2010

wat hoor ik?......

Sinds vorige week ben ik in het bezit van dit prachtige orgel....
Ik speel al vanaf mijn 12e jaar orgel, kreeg mijn eerste orgel van mijn vader toen ik 11 jaar was en door al de jaren heen staat er een orgel in de huiskamer....
Het is begonnen met een kleine electronische, en steeds werd het groter en met meer mogelijkheden. Een orgel met pijpen was allang een wens en die is nu dus vervuld. We hebben een grote kamer en het staat PRACHTIG vind ik....De klank is formidabel, omdat we een vrijstaand huis hebben kunnen de registers gerust open, het klinkt als in een kathedraal.....Met dank aan mijn lieve man Ron die mijn hartewens in vervulling deed gaan....
Hartelijke groetjes6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Héérlijk voor je Annemieke, daar ga je zeker morgen wel op spelen ? mag ik een keer komen luisteren, lijkt me echt prachtig! en knap dat je dat ook al weer kan.

Hartelijke groetjes, jeannet

Danielle zei

Wat heerlijk dat een wens van je in vervulling is gegaan. Voor zo'n orgel moet je idd. wel ruimte hebben.
Je kan je de komende tijd uitleven!
groetjes Danielle.

Miriam zei

Oh wauw!!! Wat heerlijk voor je dat je deze wens vervult gekregen hebt.

Groetjes
Miriam

GRANNY'S HOUSE zei

Geweldig om zo'n mooi orgel te mogen bezitten en dat je er ook nog op kan spelen met alle registers open is helemaal top, hier zou dat niet kunnen, ik denk dat de hele buurt op zijn kop zou staan ;-))

Groetjes
Ines

Johanna zei

Geweldig van je man om je wens te vervullen. Inderdaad daar moet je wel ruimte voor hebben anders klinkt het ook niet denk ik. Veel muziek plezier.

Jorina zei

Hoi mam,

Wat een prachtig orgel is het toch, en zo´n mooi geluid wat er uit komt.
Veel speelplezier.

Groetjes,
Jorina