Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 29 juli 2011

boerderij-rommelmarktje.....

Ook zo'n leuke bezigheid in de vakantie is een rommelmarktje bezoeken.
Heel veel vakantiegangers zien het als een uitje, zeker als de lokatie leuk is.
In een dorpje verderop waar ik woon, staat een grote oude boerderij . De mevrouw die daar woont is gek op rommel en curiosa. Eén keer per jaar stelt zij haar weitje en boerderij open om er een marktje te houden, ook streekprodukten zijn er te koop. Ook landbouwmachines zijn er te zien. Een gezellig nostalgisch terras maakt het compleet, ik ziet dan graag te kijken naar al die kijkers en kopers onder het genot van een kopje koffie.Jammer dat het weer een jaar duurt.......
A N N E M I E K E

3 opmerkingen:

Johanna zei

Heerlijk rommelen en dat kijken doe ik ook erg graag, hoe mensen dan een schat vergaren voor heel weinig. Heb je ook nog iets leuks meegenoemen of zien we dat later in je mooie creaties terug?

~THEA~ zei

Dat lijkt me idd erg gezellig. Als het weer dan ook nog goed is.........

Fijn weekend.

Groetjes Thea♥

Anoniem zei

Jullie boffen maar in je omgeving, hier zie je dat helemaal niet.
Heb je ook nog iets gekocht, Annemieke?
Groet Conny