Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 8 juli 2011

midweekje weg.......

Ik ben weer terug na een paar daagjes weggeweest te zijn. Een midweekje samen met man en dochter en kleinkids. Heel gezellig en we hebben ons prima vermaakt.Overdag gingen we een poosje weg en 's avonds heb ik Jorina haken geleerd. Althans dat heb ik geprobeerd... wat voor mij heel gewoon is blijkt voor een beginneling toch best nog wel moeilijk, gelijk haken, goed insteken , de verschillende basissteken. Maar ik denk dat het wel gaat lukken. Ik heb een schildpad, een kikker en een slak met huisje gehaakt (voor haar)......
Nu ga ik nog een poosje aan mijn merklap borduren, ik heb mezelf voorgenomen dat elke dag te doen.....maar helaas van de week is er al niets van gekomen.....
een hartelijke groet van A n n e m i e k e

3 opmerkingen:

Johanna zei

Fijne foto's van je midweek. Wat groeit de kleine lekker.
Haken is op zich niet moeilijk als je de basis kent, maar sommigen hebben dat toch niet geleerd. Fijn dat je het door kunt geven. Fijn weekend.

quilting Jeannet zei

Heerlijke foto,s Annemieke, fijn om zo met je dochter en haar gezinnetje mee te gaan, de Beekse Bergen vinden wij een heel erg leuk park, lekker ruim van opzet, nu je spullen wassen en opnieuw de koffers pakken ???

groetjes, Jeannet

Willy zei

Leuke fotocollage van jullie midweek uit. Heerlijk om zo even samen te zijn. Het haken wil ik mijn dochter ook nog een keer leren, het breien is al gelukt. Ik hoop dat je deze week wat tijd vindt om te borduren.
Groetjes Willy