Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 20 juli 2011

een landslak gehaakt......

Dit leuke boek van dieren haken heb ik van Astrid voor mijn verjaardag gehad.....daar heb ik al verschillende dieren uit gemaakt..... Maar die heb ik weggegeven.... Nu voor mezelf wat gehaakt..
Deze hippe slak mag er zijn, het is een Amerikaanse landslak.Het zijn slakken met een enorme eetlust. In een groep kunnen ze in minder dan één dag de oogst vernielen.Dus goed opletten dat hij niet ontsnapt en mijn planten verorbert.....
Ik geniet heerlijk van het zonnetje in de tuin en zit intussen weer heerlijk verder te haken.
Warme groetjes van Crea Annemieke

8 opmerkingen:

Riet zei

Hoi Annemieke.

Zo alweer lekker bezig , zie ik.
Veel plezier in de tuin en met je leuke haakwerk.

Vriendelijke groet van Riet

Johanna zei

Mooi Annemieke, pas maar op met die slakken in je tuin. Aardbeien lusten ze erg graag en vooral hosta's.

quilting Jeannet zei

Hoi Annmieke, hij lijkt een beetje op onze tuinslakken....net zo groot, alleen zijn kleur is anders. Wij zijn vandaag wezen fietsen in Zeeland, helemaal doornatgeregend, hoe was het ook al weer ? oost west, thuis best.....

groetjes, Jeannet

Kim zei

De slak is echt leuk geworden! Ik heb het boek schattige huisdieren haken ook, het is een echte aanrader.

Groetjes, Kim
http://trendykim.blogspot.com

vlijtig Liesje zei

Wat een leuke slak zeg! Waar zet je zo'n ding nou neer?

Aritha zei

Die slak is echt leuk!

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Wat een grappig boekje en een mooie gekleurde slak. Had die maar in die kleuren aan mijn kippenhok gehangen dan had ik hem in het donker beter gezien en er niet in die glibberige streep gegrepen. Brrr, zo'n vies gevoel wanneer je in het donker niet ziet wat je in handen hebt. 's Avonds doe als het donker is het schuifje bij de kippen dicht, dacht dat ik het slotje te pakken had, was het een slak van zo'n 9 cm. Zag je vorige post. Wat leuk dat je de samenzang hebt begeleid. Ben je dan niet zenuwachtig?! Brrr, een foute noot is zo aangeslagen. Ik speel viool en ben een hartstikke goed orkestlid, maar echt nooit solo. Stom hè, maar dat durf ik echt niet terwijl ik toch al zo'n 15 jaar les heb en best wel wat kan spelen zo onder de hand. Speel hooguit voor mijn man, dochter en heel af en toe voor mijn zus, maar daar blijft het dan ook bij. Leerlingenavonden....ik moet er niet aan denken. Zou ik slapeloze nachten van hebben. Niet omdat ik het niet kan, maar één zo'n foute noot blijft altijd hangen, die 1.000 goede anderen hebben ze het dan niet over. Daarom vind ik het echt heel stoer van je!!
Lieve groet, Marja

Willy zei

Hier zijn de slakken gek op onze hosta's, maar zo'n fleurig exemplaar heb ik nog niet gezien, die mag rustig komen.
Groetjes