Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 11 februari 2012

lekkers en leuks op deze winterse dag.......

Goedenmorgen beste lezers,
We staan aan het begin van een mooie winterdag....
Wat een koude nacht was het, maar de zon krijgt al meer en meer kracht...
De natuur is zo mooi....
Deze dag probeer ik er van te genieten.....
De erwtensoep is klaar, lekkere koekjes gebakken, een overheerlijke cake met stukjes chocolade is gesneden.... vandaag heb ik bezoek uigenodigd, mijn lieve ouders, mijn kleindochter om te komen schaatsen, achter ons huis kunnen we schaatsen op een grote vijver....
Op de rommelmarkt kocht ik voor Sophie nog leuke schaatsjes voor 5 euro...
Voor allemaal een mooie dag en lieve groetjes van Crea Annemieke

3 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Mmmmm lekker, denk dat ik even aanwip ;-)

Groetjes
Ines

Anna marije zei

Wat een mooie dag hé Annemieke.
Hier ook volop genoten van het schaatsen rijden.

Goede zondag, lieve groet
Anna Marije

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dat ziet er allemaal heel lekker uit. En wat een mooi bedrag voor die schaatsjes. Naar wat voor rommelmarkt ga jij altijd? Jij hebt zo vaak van die leuke dingen waarvan je schrijft dat je ze op de rommelmarkt op de kop hebt getikt. Het lijkt wel of er bij jullie elke week wel zo'n markt is. Je kleindochter zal er trouwens wel blij mee zijn geweest. Ik weet wel dat ik tot ik ging verdienen op van die houten schaatsen heb gereden. Pas toen ik er zelf voor kon sparen had ik van die mooie. Loei duur weet ik nog wel. Het is nu avond en ik vermoed zo dat jullie een hele leuke dag hebben gehad.
Gelukkig maar want morgen gaat het dooien. Fijn weekend verder en lieve groet, Marja