Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 23 maart 2012

boeketje bloemen gratis!!

Zo ook allemaal aan het genieten van het mooie lenteweer....
Op de fiets, in de tuin, tijdens het wandelen, als we buiten zitten te breien of te haken, of gewoon niets doen....ik doe van alles een beetje.
Afgelopen week ging in ons dorp de verbouwde EMTE open.... gerestyled..zoals dat heet... alles volgens de nieuwe eisen.... een versplein... deuren voor de koelruimte, meer artikelen, minder duur...... Voor de eerste 100 klanten was er een boeketje bloemen... en jullie raden het al..daar was Annemieke bij. In de vaas heb ik er nog een tweetal eieren op stok ingestoken... lekker mooi..

4 opmerkingen:

wilma zei

O,wat leuk!Hier is het ook heerlijk weer.Lekker de was buiten drogen.Groet,Wilma

Klaasje zei

Altijd leuk, gratis bloemen toch?
Wij hebben gratis ontbeten vanmorgen bij Bakker Bart, met de schoonzussen. (we moesten wel in pyjama komen, maar vooruit, dat nemen we dan maar voor lief!;-))
Gr, Klazina

Johanna zei

Heerlijk he dat weer, en jij boft ook daar met die r.markt. Maar ook met de Emte. Die kennen wij hier niet, op vakantie ben ik er wel eens geweest. Vond het een mooie winkel. Fijne bloemetjes en jij ook bedankt voor je lieve reaktie's elke keer weer.

Betsy zei

Dat is een mooie verrassing! Altijd mooi, zo'n vrolijk boeket.
Het is inderdaad genieten van het mooie weer. Heerlijk!

Fijn weekend en een lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn