Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 27 maart 2012

gele gehaakte gans....

hallo allemaal,
Ik heb zojuist mijn mooie bak met blauwe druifjes op de foto gezet....
Die heb ik van iemand gekregen, omdat ik haar een poosje geholpen had.....
Staat zo fleurig op het terras.... maar terwijl ik gistermiddag mijn oppaskind moest vermaken, heb ik dit kleine gansje gehaakt.... eigenlijk is een gans natuurlijk wit maar bij Annemieke geel....
Oppaskind ging zitten knutselen aan de tuintafel en ik dus haken... met een kopje thee en een bakje chips erbij.... dat vond ze wel gezellig.... ik kon haar om 5 uur niet naar huis krijgen!
Nu zit ik een hele poos binnen de kerkbode te maken, moet ook gebeuren.... af en toe ga ik lekker even naar buiten tussen de was zitten die aan de lijnen hangen.....

3 opmerkingen:

Johanna zei

Prachtig die bak met blauwe druifjes en het gansenkuiken zullen we hem dan maar noemen. Hier geen was aan de lijn vanwege de boeren. De boeren zijn rondom onze woning al een paar dagen aan het gieren. Nog maar even wachten en helaas in de wasdroger gedaan. Maar ja dat weet je als je op het platteland woont, mij zal je er verder ook niet over horen. Fijne dag.

Anoniem zei

Hoi Annemieke,

Geel is net zo mooi als wit hoor!
Sprekende foto zeg!
Ga je nog meer haken. Meid wat een ijver.

Lieve groet Conny

Lida zei

Leuk zo in dat bakje! Ja als het zo gezellig is saampjes dan wil ze natuurlijk niet weg! Groetjes
Lida