Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 30 maart 2012

Narcisjes van vilt gemaakt....

Ik ben met wat lapjes vilt aan het prutsen geweest.....
Voor een heel klein vaasje, dat staat in mijn keukenraam op een heel klein randje, heb ik wat narcisjes gemaakt....en het staat nog grappig ook! Om het een beetje romantisch te maken heb ik een klein taartkleedje om het vaasje heen gedaan! En echt waar alles komt van de marktjes die ik zo graag bezoek....
Mag ik mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten, ik zie dat het er twee zijn....
Maar doordat mijn blog niet alles laadt , zie ik niet wie het zijn...
Ik vind het heel vervelend dat mijn blog slecht te bereiken is door de lange laadtijd.... maar de echte kijkers die wachten schijnbaar even.....want ik krijg toch nog steeds lieve en leuke reacties .

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een gezellig plaatje.
met vilt werken gaat lekker makkelijk. Ik doe het ook graag!

Mooie dag, Marjan

wilma zei

Hallo Annemieke.
Wat een leuk idee zeg!Het staat echt heel gezellig en later mss op je tuintafel.
Hier duurt het laden ook even,maar ik begin nu zo ongeveer met jou blog en minimize het gelijk. Dus later kan ik zo lezen.
Groet,
Wilma

Johanna zei

Heel erg mooi. Ik zie trouwens nooit veel vilt op rommelmarkten. Heb wel een paar stukjes liggen voor als het zo uit komt,
Wat je blog betreft: geduld is een schone zaak. Een heel fijn weekend toegewenst.

Conny zei

Eén en al gezelligheid!

Lieve groet, Conny