Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 19 maart 2012

quilt van de markt met rommel.....

Zo na gedane arbeid is het goed rusten....
ik heb zojuist mijn tuinstoel klaar gezet om een poosje van de zon en het mooie weer te genieten...nu ligt onze tuin en terras heel beschut dus we kunnen al heel snel buiten zitten...
als ik aan de andere kant van het huis ben, voel ik nog best een frisse wind...
maar goed, als ik zit uit te rusten kijk ik tegen deze mooie quilt aan die aan de waslijn hangt...
gekocht op de rommelmarkt afgelopen zaterdag.... heel mooi nog, lekker groot, en prachtige kleuren.... morgen hoop ik het te wassen en lekker buiten te laten drogen en dan heb ik er al een plekje voor in mijn gedachten....

8 opmerkingen:

Danielle zei

GEniet van het lekkere weertje!
Hier heb ik ook een beschut plekje buiten waar het goed vertoeven is.
groetjes Danielle

Anna Marije zei

Enige aankoop!

Veel plezier ermee.
Liefs, Anna Marije

Betsie zei

Wat een schitterende quilt, inderdaad mooie kleuren!!!!
Waar ie ook komt te liggen of hangen, hij zal altijd aandacht trekken!!!!
Super aankoop!!!

Lida zei

Wat een mooie buit! En dat op de rommelmarkt, wat jammer dat iemands werk zo werd onder gewaardeerd, maar gelukkig ben jij er blij mee!
Groetjes
Lida

Betsy zei

Prachtige quilt! Die is bij jou goed terecht gekomen.
Ik heb ook nog even je berichtje over het po√ęziealbum gelezen. Ik heb die van mij ook nog steeds en koester het album met dierbare herinneringen. Toch heb ik het idee dat dit soort dingen wel weer terug komen. Je moet het alleen een beetje sturen en laten zien het het heel leuk is!

Geniet maar van het mooie weer. Heerlijk als je zo'n fijn beschut plekje hebt om te zitten.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Jewel zei

wat een mooie quilt zeg... dat staat nog op mijn todo lijstje voor de toekomst om te doen... maar wil zoveel doen :-)

Ria zei

Wat heb jij toch een goede speurneus, (bij de politie gewerkt haha) Jij weet altijd zulke leuke en mooie dingen te vinden. Je begrijpt gewoon niet dat zoiets moois op de rommelmarkt terecht komt. Want doen ze later met onze zo gekoesterde spullen????

Groetjes en een fijne dag met mooi weer. Ria V.

Johanna zei

Geweldige bof om zo'n mooie quilt op de kop te tikken. Krijgt vast een mooi plaatjes in jullie huis. Heerlijk dat weer. Hier zaten we ook al een paar keer buiten met de jas aan.