Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 24 maart 2012

gehaakte rennende haas.....

Terwijl ik van de week heerlijk in de tuin was en genoten heb van die heerlijke voorjaarszon, het werk gedaan was, nam ik dit leuke ouderwetse boekje ter hand....gehaakte dieren , een boekje uit 1978... gehaakte dieren zijn leuke cadeautjes met een persoonlijke toets. Ze zijn heel eenvoudig en met weinig materiaal te maken, terwijl het niet veel tijd kost. Het is zowel geschikt voor de handwerkles op school als haaksters van alle leeftijden. Dit stond voorin het boekje, echt nog ouderwetse taal.... kom er nu nog maar eens om waar meisjes kunnen haken of breien ... handwerkles is er niet eens meer.... Alhoewel..... Bij ons stond van de week in de krant nog een handwerkjuf van 90 jaar die één middag les geeft... kijk ik bedoel maar.....
En zo is dus LEEP de haas gehaakt en gemaakt.....hazen hebben altijd haast en springen en rennen maar voort.....dat is hier te zien.....


4 opmerkingen:

Johanna zei

Erg mooi. Hier lopen er veel rond en het is net of ze om deze tijd veel groter lijken. Zitten dichter in de vacht voor hun nestje te maken misschien, ik weet niet wat het is ze vallen wel op in de weide. Een heel fijn weekend.

wilma zei

Hier heb ik ook al een knoijn wer door de tuin zien gaan en een eekhoorn kwam via het dak even wat halen.
Lijkt me leuk,een gehaakte eekhoorn.
Groet, Wilma

wilma zei

He,ik bedoel een konijn hoor..
Groet, Wilma

Betsy zei

Wat een lieve haas! Zulke leuke dingen maakten wij niet tijdens de handwerkles. Dat moest vooral nuttig zijn.... (pannenlap e.d.)
Mooi dat je nog zo'n oud boekje hebt, daar staan vaak de leukste dingen in.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn