Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 29 september 2012

daagje uit met dochter Astrid!

Gisteren samen met Astrid een daagje weggeweest... En omdat we allebei van leuke spulletjes en planten en bloemen houden werd het dus INTRATUIN. Wel de grootste van Nederland in Zevenhuizen...Samen rustig gekeken, veel foto's gemaakt en lekker een bio broodje gezond en een smoothie verorberd.Toch ook nog naar Xenos geweest en bij de Hema nog een heus HIGH TEAtje genomen..... Een gezellige dag! Groet van Crea Annemieke

4 opmerkingen:

MARJAN zei

Hoi Annemieke,

Wat een superleuke fotocollage heb je gemaakt. We kunnen zo een indruk krijgen van je daagje Intratuin!
Mooi samen moeder en dochter!
Fijne dag en grzz Marjan

quilting Jeannet zei

Mooie fotocollage Annemieke van een gezellige dag.

Danielle zei

Gezellig hoor, zo'n moeder-dochter daagje. Goed weekend gewenst!

Angeline zei

Niets zo gezellig als een dagje op pad met je dochter...en ik kan zien dat jullie er van genoten hebben aan de foto's!Leuk zulke uitstapjes kunnen er nooit genoeg zijn toch?!?