Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 17 september 2012

gehaakte tuinkabouter.....

 Nieuwe week is weer begonnen! Heerlijk gevoel, maar de tijd gaat snel, dus gebruik hem wel! Ook in de tuin een nieuwe bewoner, een gehaakte kabouter. In herfstachtige kleurtjes gehaakt...... Is tie niet leuk?
Creatieve groet, Annemieke

2 opmerkingen:

Betsy zei

Wat een schattige kabouter! Dat is een welkome gast in de tuin...

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

blauwruitje zei

Wat een leukertje, eigen ontwerp? Het lukt me trouwens maar af en toe om je blog te openen. Ik begrijp er niets van maar halverwege stopt het gewoon en zie ik alleen je foto's aan de bovenkant maar geen berichten. Heel vreemd. Nu heb ik dus alle achterstand die ik had opgelopen weer ingehaald. Leuk. Groetje Sandra