Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 5 september 2012

kijk nou wat ik gemaakt heb!

 Hallo allemaal, ik ben vanmorgen druk bezig geweest, waarmee? Nou met dit kleine hoekje gezellig te maken. Het is een heel klein vertrekje, overdekt... dat is nou zo leuk! De klimop overwoekerd het dakje.... het uitzicht is op een grote waterpartij.... spulletjes overal vandaan gehaald, stoeltjes gekregen, een mand met dennenappels opgeraapt in de tuin, vogelkooitje met duifje bij het grofvuil gevonden, geborduurd schilderij van de rommelmarkt.... nou gezellig toch, als ze me kwijt zijn dan zit ik hier! Daaag Annemieke

2 opmerkingen:

Simonne Valenberghs zei

wat een gezellig hoekje
daar zou ik ook veel zitten

hobbyloes zei

Wat creatief...erg leuk om daar te zitten. Het schilderijtje heb ik jaaaaaren geleden ook eens geborduurd, het hangt nu bij m'n moeder.
groetjes, Loes