Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 8 september 2012

Ik heb de Wereldhavendagen bezocht....

Vanmorgen op de waterbus(is: eigenlijk openbaar vervoer over het water) gestapt en me naar Rotterdam laten varen... in mijn uppie. Manlief stond er in een stand van zijn werk. Wat heb ik genoten, is het niet van het mooie weer, danwel van al die boten, groot en klein, die er varen.En de demonstraties niet te vergeten..... Hoogtepunt is altijd weer het straatje keren van de grote P&O boot...Ik laat het erbij voor deze week... Goede zondag en tot de volgende keer, daaag Annemieke

1 opmerking:

Anoniem zei

he leuk joh annemieke ik heb vorige week ook met de waterbus naar rotterdam gevaren en daar gewinkeld over de coolsingel gelopen wij waren in ridderkerk opgestapt want daar kan je je auto heel fijn parkeren gratis heel de dag. gr.maartje.