Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 14 september 2012

gehaakt: egeltje

 Elke avond en nacht loopt er stiekum een egeltje op ons terras en in de  tuin.... van links naar rechts te snuffelen ...... ik dacht die ga ik namaken. Dus wol , haaknaald en  dierenhaakboekje gepakt  en gaan haken en ziedaar... geboren ons kleine egeltje....
Aardig herfstachtig weer hier , hartelijks Crea Annemieke

1 opmerking:

Marja Visscher zei

Ook weer lekker Annemieke, om binnen lekker bezig te zijn. Zo heeft elke jaargetijde zijn charmes. Ben momenteel lekker aan het schilderen en mag dit jaar en begin volgend jaar exposeren. Wat een eer hè? Heb er ontzettend veel plezier in. Nu ik het Magazine niet meer heb, draait de uitgeverij nog wel, geven in het najaar een aantal boeken uit. Mijn kinderboek ligt nu bij blogger Ans die het gaat illustreren. Ben nu bezig met een historische roman. Ook weer een heerlijk winterwerk.Geniet wel van mijn leventje zonder die eeuwige deadline.
Wens je een fijn weekend en lieve groet, Marja