Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 26 mei 2011

fietsen naar de hertjes.....

Samen lekker fietsen, uit school....
Bij ons in de buurt is zo'n mooi hertenkamp, wel even er naar toe fietsen natuurlijk. Daphne, mijn oppasmeisje van 10 jaar, die al 9 jaar bij mij is, wist van het bestaan niet af. Maar ik wel, onderweg plukten we nog wat bermbloemetjes.Ze wilde met de hertjes op de foto. Nou dat is aardig gelukt.... ik leerde haar nog op een grassprietje te fluiten. Ze wist niet wat ze hoorde. Hoe doe je dat? leerde ik vroeger als klein meisje van mijn papa.De middag vloog om en we vonden het allebei heel gezellig. Dit is ook werken!!


3 opmerkingen:

Johanna zei

Eindelijk kan ik weer reageren. Leuk hoor dat fluiten herken ik ook ooit eens van mijn vader geleerd.

Marja zei

Hoi Annemieke,

wat een leuk fietstochtje.Samen lekker genieten, het is belangrijk als kinderen een fijne opvang hebben.

groet van Marja

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Zo'n langdurige relatie kan ik wel begrijpen. Kinderen vinden zo'n opvang heerlijk. Die dame heb je nog wel een poosje, zo schat ik in. Geeft vast een goed gevoel!
Lieve groet, Marja