Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 4 mei 2011

een heerlijke vakantie......

Wij hebben hier een heerlijke mei vakantie....
We zijn wel niet weg maar toch voel ik me op vakantie.....
Door het mooie weer en de omgeving waar ik woon...
We klussen samen in en om het huis en 's avonds gaan we fietsen door de duinen.Ik heb wat voorjaarsfoto's gemaakt , het fluitenkruid langs de weg , de koeien in de wei.... daar kan ik erg van genieten, de eenvoudige dingen.
Ik moet dan altijd denken aan al die mensen die dit moeten missen, die ziek zijn, of leven in landen waar rampen en oorlogen zijn, opstand en rebellie. Dan mogen wij wel dankbaar zijn dat we leven aan deze kant van de wereld....
een hartelijke groet van Annemieke

3 opmerkingen:

Johanna zei

Heerlijk, daar kan ik ook zo van genieten, meer heeft een mens toch niet nodig. Dat vredige zonder pijn verdriet en oorlog. Vanmiddag ook dergelijke foto's gemaakt. Maar dan zwartbonte koeien.

Danielle zei

Ja het geluk zit vaak in kleine dingetjes. In ons gezin kunnen wij ook zo genieten van dat soort dingen. Het lijkt me trouwens heerlijk om in zo'n omgeving als jullie te wonen. Die natuur missen we hier1
groetjes Danielle

Oma Nijn's Country Huis zei

nou, ik geniet hier ook hoor,en ga niet op vakantie ,lekker in mijn tuin werken en zitten, dat kan ik nu wel weer doen. leuke foto van je .

groetjes OA NIJN