Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 7 oktober 2011

Annemieke heeft gemaakt; rimpelrok van memorystof.......

Het rokje is af en op de foto gezet.....
Het is weer een rimpelrok geworden van memorystof in een mooie donkerbruine kleur met ruit van grijs en blauw..... het is van een lapje van de markt, eigenlijk gekocht om het proberen na te maken van die bekende dure rokken van de winkel.... daar heb ik niet zoveel zin in... de rok heeft een strakke binnenrok en een ruime bovenrok die ingerimpeld is aan de zijnaden met elastiek, de onderkant bolt naar binnen. Meestal worden deze rokken gemaakt van tricotstof, valt lekker soepel, maar zo kan het ook! Lekker stevig voor het komende seizoen....
En zoals te zien heeft Daphne me gefotografeerd in de tuin....
En mijn naaimachine staat nog steeds op tafel dus.......?????
Mag ik iedereen een mooie dag toewensen,
tot mijn volgende logje,
groet van Crea Annemieke

9 opmerkingen:

Johanna zei

Heel mooi. Fijne dag.

Miriam zei

Leuke rok zeg, staat je goed!

Groetjes
Miriam

Conny zei

Hallo Annemieke,

Echt mooi die rok.
Wat een leuk jasje draag je erbij.
Je zou zo bij College Style kunnen staan!

Vriendelijke groet van Conny

Anoniem zei

mooi annemieke echt volgens de laatste mode sta je op de foto
je kan idd bij collegestyle gaan werken gr.maartje op deze herfstdag.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Mooie rok, maar waarom wordt dat memorystof genoemd? Was pas vorige week zaterdag in Delft, daar was een lapjesmarkt. Niet alleen om kleidng te maken, maar ook prahtige stofjes om te quilten en stoffen met van de deftige aangklede honden, je kent ze vast wel. Van die honden die als mens verkleed zijn. Het waren al vierkanten stukken zodat je er kussens van kon maken. Er waren ook prachtige kussenstofjes met lavendel. Nou naai ik helemaal niet, maar ik zou er zo maar zin in krijgen. Was een leuke markt, ik heb hem daarom toch maar helemaal over gelopen. Je zult inderdaad wel een stuk voordeliger uit zijn. Er lagen daar ook stoffen van dat prachtige tweed. Een mevrouw kocht het om er een mantelpak van te maken. Ben vergeten wat ze er voor betaalde, maar toen dacht ik: waanzinnig voor dat geld.
Wens je een fijn weekend! Lieve groet, Marja

Danielle zei

Mooie rok heb je gemaakt Annemieke, Het set staat je heel goed zo. Ik heb er ook wel eens aan gedacht om memory te gebruiken i.p.v tricot voor een rimpelrok. Dan tekent het wat minder, maar ja dan moet er wel een rits in natuurlijk.
Ik kan gelukkig weer reageren zeg! Ik heb een tip gekregen over wat ik moest veranderen op mijn dashbord en gelukkig werkt tie!
groetjes Danielle

het lieveheersbeestje zei

Ik vind het echt mooi Annemieke! Van memorystof had ik nog nooit gehoord, maar dit rokje staat je prima.
Fijn weekeind toegewenst!

Lida zei

Dat staat je weer prachtig en het zal best een lekker warme rok zijn en zo leuk als je het zelf hebt gemaakt, ik geniet daar altijd extra van! Fijn weekend
Lida

Anoniem zei

Prachtige rok. Grappig hé zo'n mooi setje voor een behoorlijke prijs!!! ;-)

Groeten, Janita