Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 29 oktober 2011

sleutel-etuitje gehaakt voor Sophie.......

Tussen het naaien door heb ik toch nog wat gehaakt.....
Sophie heeft dit sleuteletuitje uit een haakboekje uitgekozen en wol erbij gezocht en oma Annemieke moest het haken!! Nou hier zie je het SOPHIE..... leuk geworden of niet?
Sophie is 6 jaar en kan nog niet lezen, maar sinds kort bekijkt ze oma's weblog.....
Zo is deze vrije zaterdag weer voorbij, ik heb de kamer vanmorgen een beetje veranderd, de tuin gedaan, heerlijk in de najaarszon gefietst.... en een zorgvilla bezocht waar het vandaag OPEN DAG was.....nieuw gebouwd maar naar wat ik hoorde nog niets van verkocht....
Ik ga vanavond nog wat lezen en borduren ... en natuurlijk hebben we vannacht een uurtje langer om te slapen!!
Ik wil mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten, veel kijk- en leesplezier...
Met een lieve groet van Crea Annemieke

3 opmerkingen:

Johanna zei

Erg mooi, zoiets zou ik ook een kunnen maken voor mijn nieuwe telefoon. Heerlijk weer was het vandaag, we zijn ook de tuin in geweest. Het is weer opgeruimd. Fijne avond en zondag.

Lida zei

Oma heeft haar best gedaan, ziet er leuk uit,
Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Nou Annemieke, dan zullen John en ik maar eens ons licht gaan opsteken bij die zorgvilla......daar zijn we zo onderdehand wel aan toe....