Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 25 januari 2012

aan het haken........

Na het breien op de breimachine heb ik weer eens een haakwerkje opgezet.....
Een hele zak nieuwe Lanarte mohairwol kocht ik op de rommelmarkt....eerst laten liggen, maar later toch gekocht dus uiteindelijk kreeg ik het toch nog in mijn bezit..... soms denk ik ook wel eens... wat moet ik ermee???? Maar daar kan zomaar verandering in komen... En nu ben ik een omslagdoek aan het haken. 200 lossen opgezet , dan bosjes van 4 stokjes haken en 3 lossen ertussen.... het moet iets van 48 toeren worden, dus ik ga kijken hoever ik kom!

5 opmerkingen:

Lida zei

Mmm leuke kleurtjes, succes met je mooie wolletjes, groetjes
Lida

Anoniem zei

leuk annemieke op onze vr.vereniging was een mevr.een soort cape aan het haken ook echt leuk dat model. gr.maartje.

Ria zei

Wat heb jij toch een goede speurneus, vroeger bij de politie gewerkt? haha. Ik zie op rommelmarkten alleen maar oude bloempotten en schoenen.

Maar je werkje ziet er erg leuk uit. We zien wel als het klaar is. Groetjes Ria V.

Anja zei

Dat wordt vast een mooie omslagdoek!

Danielle zei

Zo jij kan een poosje vooruit! Mooie kleurtjes wol zijn het voor de omslagdoek. Succes met de hakerijen!
groetjes Danielle