Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 6 januari 2012

bloemen-bedankje

Hallo lezers,
Ik heb toch mooie bloemen in huis staan... een gekregen boeket en een bol gekocht bij het Kruidvat... allebei amaryllusbloemen..
Rechts op de foto de bloemen vorige week, en links zoals het er nu uitziet.
De bol die ik kocht was maar 1 euro in een doosje en al..." wat kan dat nu zijn" dacht ik nog, toch heb ik er geen spijt van.....
Ik wil jullie met deze mooie foto bedanken voor het geduld dat jullie hebben met mijn blog die zo langzaam opent....Ik kom er niet achter wat de oorzaak is... weet iemand van de lezers het misschien, dan hoor ik het graag..

7 opmerkingen:

Danielle zei

Ik vind die Amarylissen altijd zo mooi. Niet als bol,maar wel als ze eenmaal zover zijn.
Bij mij opent jouw blog ook nog langzaam. Ik klik altijd even op jouw post en ga dan ondertussen eerst bij andere neuzen. en als ik dan weer 'terugkom' kan ik jouw post lezen.
Misschien teveel fotos op je blog verzameld. Want hoelang blog je nu? Misschien is daarmee het maximum een beetje bereikt?! Voor de rest zou ik het ook niet weten.
Nog een goed weekend gewenst!
groetjes Danielle

Annemieke zei

Hallo Annemieke! Toen ik jouw blogje vandaag las bedacht ik mij opeens dat ik ook zo'n bol gekocht had vorige week die nog opgepot moest worden. Gelijk maar gedaan! Ik hoop dat ie net zo mooi gaat bloeien als bij jou!

Lida zei

Heerlijk he die mooie bloemen, hier staat de tweede steel weer met knop en dus binnenkort weer prachtige witte bloemen! Ja ik denk dat je toch gewoon heel veel aan de zijkant hebt staan dat gelinkt is naar een andere plek op het internet en dus duurt het langer voor alles ge-upload is, fijn weekend,
Lida

Johanna zei

Mooi die bloemenpracht. De mijne gaat ook bijna bloeien die had ik overgehouden weet je nog. Hij is wel niet uitbundig maar ik weet nu hoe het werkt. Zet je hem na de vorst ook weer in de grond of koop je een nieuwe? Anders eerst wat oude koemest eronder. Het is maar een tip.

Saskia zei

Ik ben een stille lezeres van je blog. En ik open tegenwoordig ook je blog en kom dan naar een paar minuten weer terug.

Zo heel veel foto's heb je er nou ook weer niet op staan. Andere blogs hebben dat ook en hebben er geen last van

Ik zou eerst een standaardsjabloon gebruiken van Blogspot zelf om te kijken of het aan de achtergrond ligt of aan iets anders. En als het dat niet is dan andere dingen die je toegevoegd hebt verwijderen. Het zal echt een kwestie zijn van uit proberen om het probleem te vinden.


Succes!

Especialandmore zei

Leuke bloemencollage Annemieke!

Zou het langzaam laden van je blog niet aan de diavoorstelling kunnen liggen, want die moet ook meeladen.

Groetjes,
Janny

Betsy zei

Dag Annemieke, wat lief, die bloemen voor ons :)
Ik vind ze prachtig. Zelf heb ik ook twee bollen, maar die zijn nog niet zo ver. Eentje had ik overgehouden van vorig jaar en daar komt nu dus weer een knop in!

Ik denk ook dat de diavoorstelling de boosdoener is. Dat kost tijd om op te laden.
Maar ik wacht wel even hoor. Ik heb wel even geduld om je gezellige berichtjes te lezen :)!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn