Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 17 januari 2012

mooie lapjes van de breimachine.....

Nadat mijn breimachiene weer gemaakt is ben ik aan het oefenen geslagen. Ik heb hem al jaren maar toch sommige dingen nog nooit gedaan..... en oefening baart kunst....kleine patroontjes worden gebreid.... met één ponskaart zijn 4 verschillende steken te maken... een weefsteek, patentsteek, noorse steek, en slipsteek. Van deze lapjes ben ik van plan iets leuks te gaan maken.... moet lukken toch!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben benieuwd wat je gaat maken, Annemieke!

Mooie dag, Conny

Marjan zei

Wat goed van je op het weer te gaan proberen, het lijkt me best moeilijk. Maar snel gaat het wel.

groet van Marjan

Lida zei

Inderdaad leuke oefenlapjes, misschien te gebruiken om leuke mutsen mee te versieren! Veel plezier met je steekjes,
Lida

Johanna zei

Dat ziet er bekend en goed uit.
Ben benieuw wat je er van gaat maken.

Janny zei

Goed dat je het weer op pakt. Ik wacht altijd heel lang voordat ik een (nieuwe) machine ga uit proberen en gebruiken.

Betsy zei

Goed om het weer eens uit te proberen. De lapjes zien er in ieder geval heel leuk uit. Daar kun je vast wel iets leuks van maken. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden!

Nog bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Het is inderdaad wel heel fijn om Anne weer in de buurt te hebben. Ze woont wel niet meer thuis, maar wel op rij-afstand!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Danielle zei

Daar weet jij vast wel weer iets moois mee te maken Annemieke.....ik ben benieuwd.
Het zijn iig al mooie lapjes geworden.
groetjes Danielle

Anoniem zei

hallo annemieke ik heb nog een patroon om een rok te breien dubbelbed maar ook een wijdere rok door steken in de ruststand te schuiven ook leuk om te doen.dat gaat op je bovenbed.trui erbij en je hebt een exclusief pakje. gr.maartje.