Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 10 januari 2012

wat ik doe op deze dinsdag....

Hallo lieve lezers,
Vandaag dinsdag, een rustige dag....
En toch zie ik dit meisje.... net mijn kleindochter in haar Burberry jurkje.....naar binnen staan te koekeloeren... wat is oma allemaal aan het doen?
Een beetje huishouden, wassen, vogelkooien verschonen, ze zit ook nog te breien.....
Nou daar hoef ik nu niet aan te komen dat zie ik al......
En het vogeltje buiten in de boom zit te tsjilpen FIJNE DINSDAG !!
tot de volgende keer maar weer..... Annemieke

4 opmerkingen:

Johanna zei

Wat ga je breien? Ben benieuwd. Fijne dag.

Anoniem zei

Hoi Annemieke,
Nou rustig, ik vind dat je nog een hoop aan het doen bent.
Maar alles op het gemakje misschien!

Liefs Marjan

Johanna zei

Hoi Annemieke, weet je zeker dat het aan de afstrijker ligt? Meestal is de strip de boosdoener. Wat kan er nou verslijten aan een afstrijker. Welke klepjes doen het niet meer? Heb je hem in de wasbenzine gelegd of alleen met een doek schoongemaakt? Het kan oud vet zijn wat opgedroogd is en de boel vast zet. Dus gewoon een poosje in een badje met wasbenzine leggen doet wonderen en de billendoekjes van natusan gebruiken i.p.v de olie die er bij zit. Mocht het nog niet lukken dan zal ik even kijken of ik nog een afstrijker over heb. Succes ik hoor het nog wel.

~THEA~ zei

Hoi Annemieke,

Wat een boel vrolijke kleurtjes garen heb je!!

Je bent er maar druk mee!!

Fijne avond.

Groetjes Thea ♥