Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 30 mei 2012

aardbeien- creaties......

het is echt weer aardbeientijd! Ik heb het op de tuin bij mijn vader gezien... heerlijk. Nu had ik nog een leuk klein lapje liggen met allerlei aardbeidjes erop, daar werd dit kleedje van gemaakt door met de naaimachine op een stukje wit linnen te appliceren.... wat losse aardbeidjes gemaakt ( uitgeknipt , opgevuld en dichtgenaaid)... ik heb zelfs een aardbeien kop en schotel... om helemaal in stijl te blijven!
Even nog iets anders ... over mijn blog. Die laadt langzaam (dus jullie moeten geduld hebben om mijn blog te bekijken) en ik kon mijn volgers niet zien en me ook niet aanmelden bij een ander. Nu is gister de computerman geweest voor onderhoud en nu zie ik mijn volgers weer (het zijn er intussen 141)... mag ik mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten en veel kijk - en leesplezier toewensen en een reactie stel ik heel erg op prijs! Annemieke

5 opmerkingen:

Lida zei

Leuk die zomerkoninkjes! Groetjes
Lida

Janny, Especial and More zei

Leuk al die creatieve aardbeien!

Johanna zei

Het laden duurt nog steeds lang maar dat weten we onderhand. Ik heb geduld en kijk graag naar je mooie creatie's. Wat een prachtige aardbeitjes. Fijne dag.

christina zei

Wat ben je weer creatief geweest,ben zelf druk met echte aardbeien,gr Christina

Betsy zei

Vrolijk met die mooie aardbeien!
Het is altijd de moeite waar om even geduld te hebben voor we op jouw blog kunnen kijken. Je maakt altijd zulke leuke dingen: daar komen de volgers ook op af :)

Fijn weekend en een lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn