Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 12 mei 2012

chrysanten die 5 weken staan......

Vandaag 5 weken geleden kocht ik deze bos chrysanten op een rommelmarkt.... eigenlijk 2 bossen voor drie eurovijftig.... één voor de geef en één voor de heb... en dat het absoluut geen rommel is blijkt nu wel.... als alle bloemen zo lang op de vaas blijven staan is dat heel slecht voor de handel....lieve groet Annemieke

5 opmerkingen:

Anoniem zei

EEN HELE GOEDE KOOP DUS!

fIJNE AVOND EN EEN GOEDE ZONDAG,
C*o*n*n*y

Lida zei

Zo even bijgelezen en wat een enige eland, dan de schattige kids en ook nog langstaande blommen! Leuk! Groetjes
Lida

DEKAKADO zei

Wow, wat mooi en wat staan ze lang. Zijn ze wel echt? Grapje. Je hebt er ook mooie foto's van gemaakt. Groetjes, Marleen.

Johanna zei

Dat is fijn als ze zo lang blijven staan. Was een koopje. Fijn weekend.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Koop mijn bloemen altijd bij Peet de Flowerman in Oud-Beijerland en had drie weken geleden 3 bossen gele chrysanten voor 3,50 hebben ook drie weken gestaan. Koop daar altijd op rekening ook vaak zakelijk. Schaam me bijna dat die man me daar een factuur voor moet sturen. Heb van de week maar weer een paar witte bossen chrysanten gekocht en er gipskruid door laten mengen ook heel mooi. ben benieuwd of ik weer zoveel geluk heb. Merk wel dat wanneer je de stelen goed schoonmaakt, zodat het bloemenwater niet slijmerig wordt ze het echt heel lang uithouden. Zag trouwens vanmiddag dat er ook alweer pioenrozen zijn. Ha, ha, met een beetje mazzel gaat het dat over drie weken worden.
Fijn weekend verder! Lieve groet, Marja